Nog nieuwe bespaartips?

Als jij één van de vele ervaren bespaartips-snuffelaars van het internet bent, kom je een keer op een punt waarop je eigenlijk geen nieuwe bespaartips meer aantreft. Of weet je altijd wel nieuwe bronnen te vinden? De lijstjes op veel sites – en nee, ik pretendeer niet de uitzondering te zijn – komen toch vaak op hetzelfde neer. Maar ja, je weet maar nooit of je net ergens iets leest wat je nog niet eerder gezien had. En wat je ook niet zelf bedacht had.

Daarom: als ik ergens bespaartips tegenkom deel ik die graag me jullie. Zoals de tips die Geld & Recht op een rijtje heeft gezet voor de maand oktober. Als je dan een search doet op ‘bespaartips’, zie je dat ze zo’n artikel de laatste tijd elke maand plaatsen. Wie weet wat er tussen zit voor je…

Oh en trouwens: als jij bespaartips hebt, die je eigenlijk zelden ergens terugleest….dan wil je ze vast wel met anderen delen toch? Is toch een fijn idee als anderen door jouw tip(s) beter uitkomen met hun geld! Schroom niet en laat ze hier achter…

Lees ook:Nieuwe bespaartips?
Lees ook:Verdienen met bespaartips!
Lees ook:Besparen, besparen en nog eens besparen
Lees ook:Handwerken: haken, breien, naaien… helemaal hip!
Lees ook:Weet binnen 1 minuut of je recht op geld hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.