De strijd tegen de impuls

Impuls aankopen – ken je dat? Je koopt iets omdat je denkt dat je het wilt hebben, soms voor best veel geld, en dan heb je het…. en het ligt ongebruikt in de kast. Of niet ongebruikt, maar je realiseert je achteraf wel dat je dit echt niet nodig had. Gewoon, omdat je al genoeg soortgelijke dingen hebt of omdat je door dat nieuwe iets anders ongebruikt in de kast laat liggen. Wat is dát toch zonde van je geld! Bij veel mensen dé oorzaak van financiële problemen of het moeite hebben met rondkomen. Het Nibud heeft dat ook in de gaten en probeert je te helpen. Zo hebben ze nu een kaartje ontwikkeld voor in je portemonnee, de Nibud Card. Als je dat nou uitprint en voor je pinpas stopt, helpt het je misschien om net voor de aankoop even bewust na te denken. En wie weet, laat je de aankoop daardoor liggen en blijft het geld lekker op je bankrekening staan… dat zou mooi zijn!

Lees ook:Recycle Sint en Freesint
Lees ook:Zomaar €25 shoptegoed bij Bijenkorf card
Lees ook:Jongeren uit de min
Lees ook:Laat je helpen!
Lees ook:Besparen voor studenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.