Speuren naar de voordeligste optie

Zonet lees ik op mijn oude mijngeld.blog.nl een artikel van Juul, over de speurtocht naar een leuke en voordelige vakantie. Had hij er één gevonden die het moest worden, wilde hij de volgende dag boeken: een paar honderd euro duurder. Naar natuurlijk, daar heb je dan niet op gerekend dus dan wil je die reis meteen al niet meer. Heb je daar de hele zondag voor zitten speuren op internet

Ik heb ook die neiging om heel veel tijd te besteden aan het speuren naar de beste aanbieding voor iets dat ik via internet wil aanschaffen. Een vakantie boeken kost op die manier heel veel tijd, want er zijn nogal wat mogelijkheden! In het kader van de vraag wat je tijd waard is, zal dit achteraf niet altijd lonend zijn geweest. Bij het zoeken en boeken van een vakantie vind ik dat trouwens wel meevallen, want dat is toch ook gewoon heel leuk. Lekker genieten bij het idee dat jij daar over een tijdje zou kunnen zitten, die vakantie-voorpret mag ik wel. Maar als ik niet oppas zit ik voor iedere aankoop uren te surfen en met die tijd kun je natuurlijk ook leukere dingen doen.

Als je gaat zoeken naar de voordeligste mogelijkheid voor een aanschaf, kun je maar beter heel goed weten wat je wilt. Met hele duidelijke specificaties en als je de weg weet voor de beste vergelijkingen, valt het op zich allemaal wel mee. Veel verstandiger dan in het wilde weg gaan rondsurfen.

Lees ook:Oppassen bij vakantieboeking
Lees ook:Vakantie vieren bij vrienden
Lees ook:Blijf kritisch
Lees ook:Bespaartips voor uw vakantie
Lees ook:Op zoek naar een betaalbare vakantie?

Eén reactie op “Speuren naar de voordeligste optie

  1. patrick

    Ja, helemaal mee eens. In mijn reactie op het artikel van Juul heb ik ook nog gezegd dat veel website’s (zoals ook een Bol.com) gebruik maken van “dag aanbiedingen” of te wel, vandaag grote kortingen op artikel 1 en morgen op artikel a. Dit zodat jij als consument maar iedere dag terug keert naar de website om te kijken wat ze nu weer in de aanbieding hebben. Als dit in een winkel in de straat om de hoek zou gebeuren zouden wij dit “lokkertjes” noemen.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.