De nieuwste gadgets in de veiling

logo-mrveiling

In deze tijden van onzekerheid is besparen noodzakelijk. Maar wat nu als je dringend een nieuwe laptop nodig hebt? Je bent al snel zo’n duizend euro kwijt. Of toch niet? Bij de nieuwe centenveilingenwebsite MrVeiling.nl kun je al een nieuwe MacBook Pro winnen voor maar €36,68. Dat is maar liefst een besparing van 98%.

Eerlijk geld besparen

MrVeiling.nl is een centenveilingwebsite en deze week pas gelanceerd. Het is de eerste centenveilingenwebsite die écht eerlijk is. Bezoekers worden namelijk duidelijk geïnformeerd over de voorwaarden van iedere veiling, kunnen telefonisch contact opnemen en heel belangrijk: ze lopen niet tegen verborgen kosten aan.

Juist wanneer je geld wilt besparen op producten, wil je niet achteraf met onverwachte kosten opgezadeld zitten. Daarbij berekent MrVeiling.nl geen administratie- en verzendkosten. Deze eigenschappen maken MrVeiling.nl uniek in zijn soort.

Eerste transparante centenveiling

Deze nieuwe centenveiling, MrVeiling.nl, zegt de eerste echt transparante centenveiling van Nederland te zijn.

“Hoewel het concept van centenveilingen interessant is voor consumenten, bleek de markt gedomineerd te worden door partijen die weinig transparant zijn over hun doen en laten“, vertelt oprichter Bram van der Veer. “Het is niet duidelijk waar concurrenten gevestigd zijn, wie er achter de website zitten en wat de verborgen kosten zijn”. Dat is bij MrVeiling wel anders.

Nooit verliezen

Een centenveiling is zeer interessant voor mensen die graag besparen. Je kunt namelijk na aankoop van biedpunten, meebieden op allerlei producten. MrVeiling koopt met de inkomsten van deze biedpunten de nieuwste producten en gadgets in. Het komt geregeld voor dat producten voor maar enkele euro’s geveild worden.

Maar ook als je de veiling niet wint ben je het geld niet per se kwijt. Na verlies van een veiling kun je het product alsnog kopen voor de verkoopprijs min het uitgegeven bedrag aan biedpunten. Zo kun je dus nooit verliezen en heb je de uitgaven zelf in de hand.